Nieuwe banden in Nijmegen

Is het tijd voor nieuwe banden? Kies voor een betrouwbaar, voordelig en professioneel adres. Kom langs bij Bandenservice De Kraijenhoff. Uw bandenspecialist die de beschikking heeft over een grote voorraad autobanden van diverse A-merken. Bezoek onze garage en we bekijken samen met u welke autobanden voor uw auto geschikt zijn en indien gewenst zetten we de nieuwe set er direct onder. Maar ook voor losse banden in Nijmegen kunt u uiteraard bij ons terecht.

Sterker nog, Bandenservice De Kraijenhoff is uw adres voor alles met betrekking tot autobanden. Nieuwe banden in Nijmegen is slechts een van onze diensten. Als u een lekke band heeft die gerepareerd moet worden, dan doen we dat natuurlijk ook graag. Net zoals het vervangen van een band indien er slechts een aan vervanging toe is. Met andere woorden: wat uw wens ook is, wij maken het voor u in orde.

Bespaar op de banden in Nijmegen

Naast dat wij beschikken over nieuwe banden hebben we ook een uitgebreide voorraad van gebruikte banden in Nijmegen. Deze banden worden door ons uitvoerig gecheckt op kwaliteit en levensduur, zodat de gebruikte banden in Nijmegen een meerwaarde bieden voor uw auto. U wilt immers wel kwaliteit, maar dan tegen een scherper tarief.

Zo vinden wij de gulden middenweg om veel van onze klanten te voorzien van nieuwe banden in Nijmegen, maar het is uiteraard geheel optioneel. Naast gebruikte banden en nieuwe banden van A-merken hebben we tot slot nog budget banden in Nijmegen. Dit zijn nieuwe banden, maar dan tegen een aantrekkelijk tarief zodat u nooit te duur uit bent.

Banden Nijmegen

Direct geregeld

Als u bij onze garage langskomt helpen wij u direct aan een set nieuw rubber. Wij bekijken graag samen met u wat de noodzaak is, wat het beste in uw situatie past en natuurlijk wat budgettair mogelijk is. Kunnen we een band repareren, waardoor u op de kosten van een nieuwe band kunt besparen? Dan maken we dat natuurlijk direct voor u in orde.

Wij gaan graag direct voor u aan de slag en veelal hebben we het in een mum van tijd geregeld, zodat u weer snel de weg op kunt. Niet voor niets hebben we service hoog in het vaandel staan en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wat uw wensen ook zijn, voor alles met betrekking tot banden in Nijmegen kunt u bij De Kraijenhoff terecht!

Persoonlijk advies

Meer weten? Informeren over de prijzen van banden in Nijmegen of een afspraak maken? Neem contact met ons op, wij helpen u verder. Ook kunt u altijd even langsrijden, wij staan dagelijks voor u klaar!

Menu